Jandarma ve polis noktalarına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2006 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BİTLİS'in Arıcılık Mevkii'nde bulunan jandarma ve polis kontrol noktalarına, gece kimliği belirlenemeyen kişilerce uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. Jandarma ve polisin karşılık vermesinin ardından olay yerinden kaçan tetöristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Bitlis- Diyarbakır karayolu üzerindeki Arıcılık Mevkii'nde bulunan jandarma ve polis kontrol noktalarına bugün saat 02.00 sıralarında kimliği belirlenemeyen kişilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Karşılıklı olan Jandarma ve polis noktalarından açılan ateşe karşılık verilmesi üzerine, olay yerinden kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, olayda herhangi bir can kaybının meydana gelmediğini söyledi. Atbaş, ?Arıcılık mevkiinde bulunan polis ve Jandarma noktalarına bu gece taciz ateşi açılmıştır. Polis ve jandarmamızın karşılık vermesi ile kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyonlar başlatılmıştır. Olay yerinde yapılan araştırmada çok sayıda boş kovana rastlandı''dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber