Davutoğlu, Necdet Özel ile görüşecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in de katılacağı özel güvenlik toplantısı yarın gerçekleştirilecek.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 11 Haziran 2015 08:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Davutoğlu, Necdet Özel ile görüşecek

Başbakanlık kaynakları Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yarın genelkurmay başkanının da katılacağı ve Diyarbakır'daki olayların ele alınacağı özel bir güvenlik toplantısı yapılacağını belirtti.

Gazetecilere bilgi veren başbakanlık kaynakları yarın Davutoğlu başkanlığında özel bir güvenlik toplantısı yapılacağını duyurdu.

Seçimlerden önce Diyarbakır'da HDP mitinginde iki patlamanın yaşanmasının ardından dün de yine Diyarbakır'da Hizbullah'a yakınlığı ile bilinen HÜDA-PAR ile bağlantılı İHYA-DER'in Başkanı Aytaç Baran, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmiş, ardından çıkan olaylarda da üç kişi yaşamını yitirmişti.

Bu olayların ele alınmasının beklendiği özel güvenlik toplantısına Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in de katılacağı belirtildi.

Başbakanlık kaynakları Davutoğlu'nun talimatıyla seçim sonuçlarının değerlendirilmesi amacıyla anket ve istatistiki değerlendirmeler yapıldığını da belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber