Kayıt yaptıran milletvekili sayısı 288'e ulaştı

Meclis'te 25. Dönem'de görev yapacak milletvekillerinden kayıt yaptıranların sayısı 288'e ulaştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2015 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayıt yaptıran milletvekili sayısı 288'e ulaştı

Aralarında AB Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Veysel Eroğlu, CHP grup başkanvekilleri ve İstanbul milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Engin Altay, AK Parti Genel Başkan yardımcıları İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, CHP Genel Başkan yardımcıları ve İstanbul milletvekilleri Enis Berberoğlu ve Murat Özçelik'in de bulunduğu 45 milletvekili bugün kayıt yaptırdı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Eşref Fakıbaba kayıt işlemini eşi, çocukları ve torunuyla yaptı. Rozeti takılırken kucağına aldığı torunun ağlaması üzerine Fakıbaba, gazetecilerle sohbetini yarıda keserek şeref holünden ayrıldı.

MHP'li Yalçın da kayıt işlemini kızları Erva ve Beyza ile yaptı. Babalarına rozetini takan kızları Yalçın'a sarılarak gazetecilere poz verdi.

Engelli AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ile Meclis'in en gençleri arasında bulunan HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer de kayıt işlemini yaptırdı.

Milletvekillerinin kayıt işlemi devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber