Genç memur bayanlar tuvaletinde intihar etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2006 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli Tarım İl Müdürlüğü'nde görevli genç bir kadın, bayanlar tuvaletinde tabancayla kalbine 1 el ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah saat 10.00 sıralarında Denizli Tarım İl Müdürlüğü Kontrol Şube Müdürlüğü'nde meydana gelen olayda, Bursa Yetiştirme Yurdu'nda büyüdükten sonra ayrılan Tuba Taşlı (25), geçen yıl Uşak Tarım İl Müdürlüğü'nde memur olarak çalışmaya başladı.

Yaklaşık 1 yıl Uşak'ta çalıştıktan sonra Denizli Tarım İl Müdürlüğü'ne atanan ve bir süredir burada çalışmaya başlayan Taşlı, bu sabah Kontrol Şube Müdürlüğü'ndeki bayanlar tuvaletine girdi.

Bir süre sonra tuvaletten 1 el ateş sesi gelmesi üzerine, çalışanlar olay yerine gittiğinde genç kadını cansız bedeniyle karşılaştı. Tuba Taşlı'nın tabancayla kalbine 1 el ateş ederek intihar ettiği ortaya çıktı.

Polisin olay yerinde yaptığı çalışmaların ardından, Cumhuriyet Savcılığı intihar olayıyla ilgili soruşturma başlattı. Evli ve 2 çocuk annesi olan Taşlı'nın daha önceki eşinden ayrıldığı ve 2. defa evlendiği öğrenildi.

Tuba Taşlı'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber