Hakimin odasından dizüstü bilgisayarı çalındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2006 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Adalet Sarayında, icra tetkik hakiminin odasına giren kimliği belirsiz kişiler, hakimin dizüstü bilgisayarını çaldı.

Alının bilgiye göre, Sultanahmet'teki Adalet Sarayında bulunan 9. İcra Tetkik Hakimi Hilmi Şeker, öğle yemeği dönüşünde, odasının kapısının tornavida ile zorlanarak açıldığını, masasının üzerindeki dizüstü bilgisayarının çalındığını gördü.

Hakim Şeker'in durumu polise bildirmesi üzerine adliyeye gelen Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, parmak izi çalışması yaptı.

Ayrıca, güvenlik kamerası görüntüleri de incelendiğinde, Hakim Şeker'in odasının bulunduğu tarafa gitmekte olan 2 kişi görüldü. Görüntülere göre, bu kişilerden birinin adliyeden çıkarken elinde dizüstü bilgisayar çantası olduğu belirlendi.

Şüphelilerin kamera kayıtlarına göre eşgalleri alınarak, kimliklerinin tespiti ve yakalanmaları amacıyla çalışmalar sürdürülüyor.

Hakim Hilmi Şeker'in 7-9 Eylül?de yapılacak olan "Hukuka Felsefi ve Sosyolojik Bakışlar" konulu sempozyuma katılacağı ve sempozyum için hazırladığı sunumun da çalınan bilgisayarında kayıtlı olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber