'Öğrenci yerde kıvranıyor öğretmenler muhabbette' haberine açıklama

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Ağustos 2006 17:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sitemizde, Tercüman gazetesi kaynaklı olarak yer alan "Öğrenci yerde kıvranıyor öğretmenler muhabbette" başlıklı habere Yrd. Doç. Kürşat Karacabey tarafından bir açıklama gönderilmiştir. İşte gönderilen açıklama

Sayın Memurlar net yetkilileri.

Gaziantep Universitesi Beden Egitimi ve Spor Yuksekokulu Ozel Yetenek sınavı degerli ogrenci adaylarımızın saglıgı ve performansı dusunulerek, sehrimizde sıcaklıgın yuksek olması sebebi ile 8:30 da 100m sınavları baslatılmıs ve toplam 50 kisi saat 11:30 da bitirilmiştir. Ve sınava saat 18:30 a kadar ara verilmiş ve 18:30 da gunes etkisini kaybetikten sonra sınava devam edilmistir.
Bilgilerinize sunarım.

saygılarımla.

Yrd.Doc.Dr. Kursat Karacabey


TERCÜMAN GAZETESİNDE YER ALAN HABER

Muğla ve Gaziantep'teki beden eğitimi seçmelerinde bazı öğrenciler sıcaktan bayıldı. Veliler, ölüm korkusu yaşadı

GAZİANTEP ve Muğla'daki beden eğitimi ve spor yüksekokulu seçmeleri, sıcak havadan dolayı öğrencileri ölümle burun buruna getirdi. Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na özel yetenek sınavıyla alınacak 40 öğrenci için kampus alanındaki seçmeler koşusunda, aşırı sıcağa dayanamayan bazı öğrenciler baygınlık geçirdi.

MUĞLA Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na giriş için özel yetenek sınavı kapsamındaki koşularda da bazı öğreniciler, havanının sıcaklığından bayıldı. Hava sıcaklığının 38 dereceyi bulduğu kentte yapılan koşu sırasında, öğrenciler zor anlar yaşadılar. Veliler, çocuklarının aşırı sıcak ve nemli havada koşturulmasına isyan etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber