PTT Memuru bıçaklanarak öldürüldü

Haber Giriş : 29 Ağustos 2006 22:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'nın Gürsu İlçesi Yenidoğan PTT şubesine gelen eli bıçaklı iki kişi, tartıştıkları PTT memuru Orhan Şentürk'ü (46) bıçaklayarak öldürdü.

Polis, cinayetin soygun amaçlı işlenip işlenmediğini belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bursa Emniyet Müdürülğü'nden edinilen bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Ulucadde üzerindeki PTT Şubesi'ne gelen iki kişi, memur Orhan Şentürk'le (46) henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışma sonrası zanlılar, Şentürk'ü bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlıları, kendilerine müdahale eden yan taraftaki işyeri sahibine de saldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, PTT memurunun cansız bedeniyle karşılaştı.

Plakası alınamayan bir otomobille kaçtıkları belirlenen zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis, çevredeki görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Kriminal polis ekipleri de delil araştırması yaptılar.

PTT Başmüdürü, Gürsu Kaymakamı ve Emniyet Müdürü Tahsin Demir olay yerine gelerek bilgi aldı. Emniyet Müdürü Demir, "İlk etapta paralar duruyor. Kayıp olan para olup olmadığını savcının incelemesi sonrası öğreneceğiz. Olayın soygun amaçlı olup olmadığı henüz net değil. Tartışmadan sonra olay gerçekleşmiş." dedi.

Zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber