Öğrenciler sahada yakınları tribünde sinir krizi geçirdi

Haber Giriş : 30 Ağustos 2006 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Selçuk Üniversitesi özel yetenek sınavında yapılan koşuda kötü derece alan öğrenciler sinir krizleri geçirdi.

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitim Spor Yüksek Okulu'na girmek isteyen öğrenciler, özel yetenek sınavının ikinci gününde terk döktü. Bayanlar ve erkekler olarak iki katagoride yapılan kısa mesafe koşuları ilginç görüntülere sahne oldu.

Selçuk Üniversitesi Atatürk Stadyumu'nda yapılan sınavda dereceye girmek için kıyasıya yarışan öğrencilerden bazıları kısa süreli sakatlıklar da yaşadı. 100 metreyi zamana karşı koşan öğrencilerden bazıları kötü derece alınca fenalık geçirdi. Birten Erdoğan isimli 20 yaşındaki öğrenci, sınava üçüncü girişi olduğunu söyleyerek yeterli derecede hızlı koşamadığı için göz yaşı döktü. Birten Erdoğan'ı, sınava giren diğer arkadaşları güçlükle teselli etti.

Bu sırada tribünlerde kardeşini izleyen abla Gülten Erdoğan da kardeşinin üzüntüsünden kısı süreli baygınlık geçirdi. Gülten Erdoğan'a sınav alanında bulunan sağlık ekipleri müdahale etti.

Toplamda bin 100 adayın başvurduğu özel yetenek sınavında yapılan değerlendirmeler sonucu Konya ve Karaman BESYO olarak 230 öğrenci alınacak

Zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber