AK Parti'nin TBMM ve Grup başkanvekilleri...

AK Parti'ye Başkanlık Divanında düşen üyeliklerle grup başkanvekilleri ve grup yönetimi belirlendi. Amasya Milletvekili Naci Bostancı Meclis Başkanvekili oldu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Temmuz 2015 14:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti'nin TBMM ve Grup başkanvekilleri...

AK Parti TBMM Grup toplantısında, AK Parti'ye Başkanlık Divanında düşen üyelikler ile grup başkanvekilleri ve grup yönetimi belirlendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleşen grup toplantısının basına kapalı bölümünde, AK Parti'ye Başkanlık Divanında düşen üyelikler ile grup başkanvekilleri ve grup yönetimi kurulu üyeleri için seçim yapıldı.

Amasya Milletvekili Naci Bostancı Meclis Başkanvekili, Çorum Milletvekili Salim Uslu ile Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu Meclis İdare Amiri, Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu katip üye olarak seçildi.

AK Parti'de geçen dönem 5 olan grup başkanvekili sayısı 25. Dönem'de 4'e indi. Grup Başkanvekilliğinde Ahmet Aydın ve Mahir Ünal yerlerini korurken, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile İstanbul Milletvekili Doğan Kubat yeni grup başkanvekilleri oldu.

Naci Bostancı kimdir?

Mehmet Naci Bostancı, 2 Ağustos 1957'de Amasya'da doğdu. Babasının adı Osman, annesinin adı Elif'tir.

Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset ve İdare Bölümünü bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme Bölümünde tamamladı.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde siyaset bilimi ve iletişim bilimleri alanında dersler verdi. 1990'da doçent, 1996'da profesör oldu. Aynı fakültenin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanlığı görevini yürüttü ve Dekanlık görevinde bulundu. Zaman gazetesi başta olmak üzere, değişik gazete ve dergilerde çok sayıda makalesi yayınlandı. 17 kitabı ve çok sayıda makalesi vardır.

24. Dönemde Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Türk Grubu Üyesi oldu.

İyi düzeyde İngilizce bilen Bostancı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hükümet kurma görevi bugün verilecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber