Silahlı saldırıda yaralanan Başhekim'in durumu iyiye gidiyor

Haber Giriş : 31 Ağustos 2006 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki akşam silahlı saldırıya uğrayan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Özgür Yiğit'in durumu iyiye gidiyor. Karnından ve sağ dizinden 3 kurşunla yaralanan Yiğit'in tedavisi görev yaptığı hastanenin yoğun bakım servisinde devam ediyor.

Başhekim Yiğit'in sağlık durumuyla ilgili bilgi veren hastane yetkilileri, "Gerekli müdahaleler yapıldı. Kan kaybından kaynaklanan problemler giderildi. Hastamızın şuuru açık, çevresine tepki veriyor." açıklamasını yaptı. Yiğit'in hayati tehlikeyi atlattığı nacak henüz ziyaretçi kabul edecek durumda olmadığı belirtildi. Öte yandan konuyla ilgili bir açıklama yapan İstanbul İl Sağlık Müdürü Mehmet Bakar ise "Amacı tamamen insan hayatının korunması ve sürdürülmesi olan bir mesleğin mensuplarına yönelik bu saldırı, son derece acı, üzüntü verici ve insanlık dışıdır." dedi.

Önceki akşam Özel Huzur Hastanesi'nde meydana gelen olayda hastanenin sahibi ve Küçükçekmece Sağlık Grup Başkanı Harun Karabıçak ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Özgür Yiğit silahlı saldırıya uğramıştı. Huzur Hastanesi'nin işten çıkarılan muhasebe müdürü A.C'nin gerçekleştirdiği saldırıda Harun Karabıçak hayatını kaybederken, Özgür Yiğit ise ağır yaralanmıştı.

Zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber