Halkbank'tan Franchising desteği

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2006 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Halkbank'ın, KOBİ'ler için geliştirdiği ürün yelpazesine ?Franchising Kredisini? eklediği belirtildi.

Halkbank'tan yapılan açıklamada, Halkbank'ın yatırımcılara iş yeri edinme desteğinden sonra iş büyütme fırsatı olarak ?Franchising? desteği sunduğu kaydedildi.

1938'den beri ?KOBİ'leri desteklemek? sloganıyla hareket eden Halk Bankası'nın, KOBİ'ler için geliştirdiği ürün yelpazesine franchising kredisini ekleyerek üreten Türkiye'nin yatırımcılarına yeni bir fırsat verdiği ifade edilen açıklamada, ?İş Yeri Edindirme Kredisi ile girişimcilere ticari amaçlı konut veya işyeri alımında destek olan Halkbank, yeni ürünü Franchising Kredisi ile güvenilir yatırım yapma fırsatı veriyor? denildi.

Ticari amaçlı olarak konut ve işyeri alımında kullanılmak üzere Halk Bankası'nın İş Yeri Edindirme Kredisinden faydalanabilen işletmecilerin, herhangi bir büyük markanın bayiliğini almak istediklerinde ise Halkbank'tan Franchising Kredisi kullanabilecekleri kaydedildi.

Son yıllarda özellikle hizmet sektöründe hızla genişleyen franchising sisteminin, yatırımcılara başarısı kanıtlanmış metotları kullanma imkanı verdiğini söyleyen Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şahap Kavcıoğlu, şu görüşleri dile getirdi:

?Ülkemizde son yıllarda yaygınlaşmaya başlayan franchising sistemiyle yatırımcılar, tanınmış markaların isim haklarını alıyorlar ve güvenle yatırım yapma avantajına sahip oluyorlar. Bugün, girişimci, finansal destek ve İş Yeri Edindirme kredilerimizin yanı sıra sunduğumuz bu yeni ürünle, yatırımcılara daha önce denenerek güvenilirliği kanıtlanmış alanlarda yatırım yapma olanağı sağlıyoruz.

Türkiye'nin girişimcilere uygun çözümler üreten, firmaların yatırım ve işletme kredisi ihtiyaçlarını karşılayan güvenilir KOBİ bankası olarak, geniş bir kesimin faydalanacağı bu ürünümüzle, tüketime değil yatırıma özendirici olmayı ve istihdamı artırmayı amaçlıyoruz.?

Ticaret ve Sanayi Odaları'na kayıtlı olan, mevcut ticari faaliyeti ya da faaliyetleri olan, ilave olarak franchising sistemi ile yeni bir iş daha kurmak isteyen, ya da herhangi bir firmanın franchising sistemi dahilinde mevcut ticari faaliyeti bulunan ve işlerini geliştirmek için finansmana ihtiyaç duyan gerçek ve tüzel kişi firmalara sunulan Franchising Kredisinin vadesi 60 aya kadar uzatılabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber