Yılmaz'dan CHP'nin çağrısına yeşil ışık

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın, CHP'nin TBMM'nin 29 Temmuz'da Suruç ve terör gündemli olağanüstü toplantı çağrısına ilişkin olarak, "Diğer partilerle de temas edeceğim. Bir manileri yoksa, TBMM'yi 29 Temmuz'da toplayalım" dediği belirtildi. Yılmaz'ın bürokratlara "TBMM 29 Temmuz'da toplanacakmış gibi hazırlıklarınızı yapın" talimatı verdiği belirtildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "CHP olarak 7 Haziran iradesini önemsiyoruz. 2011'deki seçim sonuçlarına göre Türkiye yönetiliyor" ifadesini kullandı.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Temmuz 2015 08:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yılmaz'dan CHP'nin çağrısına yeşil ışık

MERİÇ TAFOLAR Ankara

CHP'li 118 milletvekilinin imzasıyla önceki gün TBMM Başkanlığı'na yapılan başvuruda, Suruç'ta yaşanan katliam, adıyaman ve Ceylanpınar'da asker ve polislerin şehit edilmesi olaylarına yönelik Araştırma Komisyonu kurulması gündemiyle TBMM'nin 29 Temmuz'da olağanüstü toplanması çağrısı yapılmıştı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, araştırma önergelerinin gündeme alınmasına ilişkin taleplerine yönelik olarak dün TBMM Başkanı Yılmaz ile görüştü. Alınan bilgilere göre Yılmaz, CHP'nin talebini olumlu karşıladı.

Yılmaz'ın, "Diğer partilerle de temas edeceğim. Eğer onların özel gündemli bir toplantıları, bir manileri yoksa TBMM'yi 29 Temmuz'da toplayalım" dedi. Alınan bilgilere göre Yılmaz, Meclis bürokrasisine, "29 Temmuz'da TBMM toplanacakmış gibi hazırlıklarınızı yapın" talimatını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber