Avcılarda imar planı değişikliği reddedildi

Avcılar Belediye Meclisi'nde görüşülen imar planı değişikliğine 7 CHP'li meclis üyesi itiraz etti. Üzerlerinde baskı kurulduğunu savunan üyeler, meclis toplantısını terk edince plan reddedildi.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 28 Temmuz 2015 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Avcılarda imar planı değişikliği reddedildi

ERCAN ÖZTÜRK

Temizlik ihalesinin iptal edilmesiyle zor günler geçiren Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'a bir darbe de kendi meclis üyelerinden geldi. Kendi üzerlerinde baskı kurulmaya çalışıldığını öne süren 7 CHP'li meclis üyesi Avcılar 1, 2, 3 ve 4. Etap Nazım İmar Planı değişikliği görüşülürken meclis toplantısını terk etti.

İKNA ÇABALARI SONUÇSUZ

7 CHP'li meclis üyesi oylamaya katılmayınca plan değişikliği oyçokluğu ile reddedildi. Toprak'ın borçlanma yetkisi almasını engelleyen meclis üyeleri bir türlü ikna edilemedi. Toprak'a kazan kaldıran 7 CHP'li üyeyi ikna etmek için önce İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın devreye girdi. Karayalçın çözemeyince bu defa da devreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba girdi. CHP'li üyeler tüm bu ısrarlara karşın ikna edilmedi.

SOKAK İSİMLERİ DEĞİŞMEDİ

Meclis'te görüşülen bir diğer madde ise ilçede yer alan sokaklara Avcılarlı şehitlerin ve sanatçıların isimlerinin verilmesi oldu. AK Partili meclis üyeler ret oyu verince Avcılar'da bazı parklara ve sokaklara verilmesi planlanan şehit ve sanatçı isimleri de reddedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber