Polis etiketli otomobili bağladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde üzerine çok sayıda etiket yapıştırılmış olan otomobil polis tarafından bağlanarak, sürücüsüne 88 TL para cezası kesildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2015 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis etiketli otomobili bağladı

İstanbul'da yaşayan aksesuar tutkunu Mehmet Özer (31), 89 model etiket aksesuarlı otomobiliyle Marmaris'e tatile geldi. Akşam arkadaşıyla birlikte şehir turuna çıkan Özer, Kordon Caddesi'nde polis tarafından durduruldu. Otomobildeki çeşitli şekillerdeki etiketleri gören polis ekipleri sürücüye şaşkınlık içinde otomobildeki aksesuarın ne olduğunu sordu. Özer, etiket tutkunu olduğunu, bu yüzden otomobilini de etiketlediğini söyleyerek aracının bağlanmaması için polisleri ikna etmeye çalıştı. Trafik ekipleri, aracın iç ve dış aksamını inceledikten sonra otomobile 88 lira ceza kesip otoparka çektirdi.

Polis ekiplerini ikna edemeyen Özer, "Benim otomobilim modifiye değil farklı bir tasarım. Benim etiket tutkum var. Aracımı da bu etiketlerle donatarak hobimi yaşatıyorum. Tatilimiz zehir oldu. İlk olarak Bodrum'a gittik. Girişte polis aracımızı bağladı. Daha sonra Marmaris'e geldik. İlçeye girdik, şehir turu yapalım dedik ama polis yine durdurdu. Bizim aracımız bağlanmasın. Bu otomobillerden İstanbul trafiğinde yüzlercesi var. Orada rahatça trafikte hareket edebiliyoruz fakat burada neden izin verilmiyor anlam veremedik" dedi.

Öte yandan, karakol önünde polisin incelediği ilginç otomobil turistlerin de ilgi odağı oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber