Şehit cenazesi provokatörleri terörist çıktı!

Erzurumlu şehit Recep Beycur'un kardeşi olduğunu iddia eden kişinin PKK sempatizanı Ömer Bulur olduğu ortaya çıktı. Şehidin gerçek ağabeyi Asker Beycur AKŞAM'a konuştu.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 23 Ağustos 2015 10:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit cenazesi provokatörleri terörist çıktı!

Erzurumlu şehit Recep Beycur'un kardeşi olduğunu söyleyerek cenazede tepki gösteren ve gazetelerde ağabey 'Ömer Beycur' diye tanıtılan kişinin aslında PKK sempatizanı Ömer Bulur olduğu ortaya çıktı. Şehidin gerçek ağabeyi Asker Beycur AKŞAM'a konuştu. Ömer Bulur'un 1. Derece akrabaları olmadığını uzaktan akraba olduğunu söyledi. Ömer Bulur'un sosyal medyada PKK lehine birçok paylaşımı bulunuyor. Yine şehit cenazesinde Bursa'da şehit Bahadır Aydın'ın cenazesinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na tepki gösteren ve kalabalığı provoke eden kişi de DHKP-C sempatizanı çıktı. Grupta öne çıkıp bakanı protesto eden M. Ş. Sosyal paylaşım sitesindeki hesabından DHKP-C propagandası yapmış.

AĞABEY AKŞAM'A KONUŞTU

Gazetelerde, haber sitelerinde ve TV kanallarında günlerce haberi yapılan provakatör, şehit r Recep Beycur'un yakın akrabası değil. Şehidin ağabeyi Asker Beycur AKŞAM'a yaptığı açıklamada Ömer Bulur'un birinci derece akrabaları olmadığını belirterek, "Biz de şaşırdık. Herkes ağabeyi zannedip bizi arıyor.

MÜEZZİNOĞLU'NU PROTESTO EDEN DE DHKP-C'Lİ

Siirt'te PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan 8 askerden jandarma onbaşı Bahadır Aydın'ın Bursa'daki cenazesinde de benzer bir protesto Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na yönelik yapıldı. Protestoda ön safta yer alıp kalabalığı provoke etmeye çalışan kişinin ise DHKP-C sempatizanı olduğu ortaya çıktı.

ŞEHİDİN AĞABEYİ OLARAK TANITILMIŞTI

Siirt'teki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 8 askerden biri olan Recep Beycur'un cenaze töreninde sloganlarla provokatörlük yapan şahıs PKK sempatizanı çıktı. Erzurumlu şehit Recep Beycur'un kardeşi olduğunu söyleyerek cenazede tepki gösteren ve gazetelerde ağabey 'Ömer Beycur' diye tanıtılan kişinin aslında PKK sempatizanı Ömer Bulur olduğu öğrenildi.

Siirt Pervari'de PKK'lıların yola döşeği mayının patlaması sonucu şehit olan 8 askerden Erzurumlu Komando Er Recep Beycur'un cenazesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı protesto eden şahıs, şehit yakınları tarafından susturulmuştu. Bazı medya organları bu provokatörün Şehit Recep Beycur'un abisi olduğunu iddia etti. Söz konusu gazeteler provokatörün bu eylemini şehit yakınlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye tepkisi olarak sundu.

ŞEHİDİN AMCASI DEĞİL PKK SEMPATİZANI

Gazetelerde, haber sitelerinde ve TV kanallarında günlerce haberi yapılan bu terörist, şehit er Recep Bulur'un kardeşi, babası, abisi, amcası değildi. Soyadı bile aynı değildi. "Ömer Bulur" isimli bu kişi HDP ve PKK sempatizanı bir provokatör olduğu açıkça belli olan paylaşımları ortaya çıktı. Fotoğraflarda elinde silahlı teröristleri paylaşan acılı yakın akraba gibi cenaze töreninde provokatörlük yaptı.

GERÇEK AĞABEY KONUŞTU: BİZ DE ŞAŞIRDIK

Şehidin gerçek ağabeyi Asker Beycur Akşam'a konuştu. Ömer Bulur'un 1. Derece akrabaları olmadığını uzaktan akraba olduğunu söyledi. Beycur, "Biz de şaşırdık. Herkes ağabeyi zannedip bizi arıyor" diye konuştu.

Bursa'da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu protesto eden kişinin de Mehmet Şenol isimli bir DHKP/C'li olduğu belirlenmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber