Bavulunun otobüse alınmasına izin verilmeyen polis, kurşun yağdırdı, 7 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2006 21:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda E-25 Karayolu üzerinde şehirlerarası otobüse binerken bavullarından birini yanına almak istediği için bagaj görevlisi ile tartışan polis memuru Engin Yıldız, silahını çekerek dehşet saçtı. 7 kişiyi yaralayan polis memuru olaydan sonra kaçtı.

Olay, saat 18.00 sıralarında E-25 Karayolu üzerinde Şen Petrol Ofisi Mevkii'ndeki Şehirlerarası otobüslerin durduğu durakta meydana geldi.

İznini geçirdiği Adapazarı'ndan görev yeri olan Diyarbakır'a gidecek olan polis memuru Engin Yıldız, durağa yanaşan Has Diyarbakır firmasına ait yolcu otobüsü bagaj görevlisine bavullarını teslim etti. Birden fazla bavulu olan ve birini yanına almak istediğini belirten Engin Yıldız, ile bagaj görevlisi 26 yaşındaki Recep Şahin arasında tartışma çıktı.

Tartışma karşılıklı küfürleşmeye dönüşünce iddiaya göre polis memuru Engin Yıldız, belinden çıkardığı tabancası ile Şahin'i ayağından vurdu. Ardından diğer otobüs personelinin üzerine geldiğini gören Yıldız, silahını rastgele ateşledi.

Polis memuru Engin Yıldız olay yerinden kaçarken, kurşunlara hedef olan şoför 29 yaşındaki Sezai Oğuz, ikinci kaptan 26 yaşındaki Hatip Özkaçar, otobüs personeli 16 yaşındaki Mehmet Yalçın ile durakta bekleyen yolculardan 22 yaşındaki Musa Tekin, 50 yaşındaki Mediha Mete ve kızı 18 yaşındaki Fatma Mete kol ve bacaklarından yaralandı. Yaralılar Toyota İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılırken, polis valizlerini bırakıp kaçan zanlı Engin Yıldız'ın yakalanması için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber