Yılmaz: Terör örgütü dış güçlerin maşasıdır

TBMM Başkanı Yılmaz, "Terör örgütü yerli değildir. Dış güçlerin bir maşasıdır. Masum insanları öldürmenin hak aramayla bir bağlantısı olabilir mi?" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2015 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yılmaz: Terör örgütü dış güçlerin maşasıdır

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

"Terör örgütü yerli değildir. Dış güçlerin bir maşasıdır" diyen Yılmaz, "Aziz milletimizin bunu çok iyi bilmesi lazım. Masum insanları öldürmenin hak aramayla bir bağlantısı olabilir mi?" şeklinde konuştu.

Yılmaz, "Hukuk devleti ne yapar, niye var hukuk devleti? Hukuku ihlal edenleri yargı önüne çıkarmak, hak ettiği cezaya çarptırmak için var. Devlet ne diye var? Siz Almanya'nın dağlarında silahla gezebilir misiniz? Fransa'nın dağlarında silahla gezebilir misiniz? İngiltere'nin dağlarında silahla gezebilir misiniz? Gezemezsiniz. Niye? Hukuk düzeni müsaade etmez. Orada hukuk düzeninin müsaade etmediği bir hukuka aykırı duruma, Türkiye'de nasıl göz yumacaksınız, nasıl müsaade edeceksiniz? Çifte standardı ortadan kaldırmak lazım" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber