Garanti POS cihazlarıyla faturalar ödenebilecek

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 26 Eylül 2006 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Garanti'den Kolay Vezne Uygulaması

Garanti Bankası, fatura kuyruğunda beklemek istemeyenler için ?kolay vezne? uygulaması başlattı.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada, doğalgaz, su ve GSM abonelerinin, Türkiye genelinde 38 şehirde faaliyet gösteren ve kapılarında ?Kolay Vezne? ambleminin yer aldığı mağazalardaki Garanti POS terminalleri aracılığıyla, faturalarını sıra beklemeden, güvenli şekilde ve nakit olarak ödeyebilecekleri kaydedildi.

Bin üye işyerinde başlatan uygulama, aralarında YKM ve Özdilek'in de bulunduğu zincir mağazalar, beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya mağazaları, benzin istasyonları ve marketlerde hizmet veriyor.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Reha Emekli, ?Kolay Vezne? ödeme noktalarını ve anlaşmalı kurumları daha da yaygınlaştırarak, fatura sahiplerine ve işyerlerine katkıda bulunmayı hedefledilerini ifade etti. Emekli, fatura sahiplerine sıra beklemeden, zahmetsiz ve güvenli ödeme kolaylığı sunan uygulamanın, işyerlerine, sisteme dahil olan kurumların tahsilatlarına aracılık ederek ek gelir elde etme fırsatı sağlayacağına da dikkat çekti.

Kısa bir süre sonra İGDAŞ ve Avea'nın da dahil olacağı sistemde; AloDSL, Alo Pratik, Borusan Telekom, İzmit Doğal Gaz Dağıtım ve Konya Su faturalarının ödenebileceği Kolay Vezne noktaları, www.kolayvezne.com adresinden öğrenilebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber