Doktoru kaçırıp boş senet imzalattılar

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 28 Eylül 2006 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'da Kadın Doğum Uzmanı olarak göre yapan 42 yaşındaki Nezih Kültür, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından kaçırıldı. Silah zoruyla bindirildiği otomobilde gözleri bağlanarak bilinmeyen bir yere götürülen Dr. Nezih Kültür, kendisine çok sayıda senet imzalattırıldıktan gözleri bağlı bir şekilde inşaatı devam eden stadyumun yanındaki boş alana bırakıldı.

Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi'nde görev yapan 15 yıllık doktor Nezih Kültür, Yenişehir semtinde bulunan evinden sabah saatlerinde çıktıktan sonra, işyerrine gitmek üzere evinin önünde duran otomobiline binmek isterken iddiaya göre yanına yaklaşan 3 kişi tarafından silah tehdidiyle plakası belli olmayan bir otomobile bindirildi. 3 Kişi otomobilin içerisinde gözlerini bağladıkları doktoru bilinmeyen bir yere götürüp burada kafasına silah dayayarak 9 boş senet imzalattı. Dr. Nezih Kültür'ü akşam saatlerine kadar götürdükleri yerde bekleten kimliği belirsiz 3 kişi, daha sonra Kültür'ü gözleri bağlı bir şekilde getirdikleri Sancaktar Mahallesi'nde bulunan ve yapımı devam eden 30 bin kişilik stadyumun yakınında boş bir alana bırakarak kaçtı.

EMNİYETE BİLDİRDİ

Yaşadığı korku dolu saatlerin ardından serbest kalan Dr. Kültür, Emniyet Müdürlüğü'ne giderek durumu polise bildirdi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize şube Müdürlüğü ekipleri, ifadesini aldıkları Dr. Nezih Kültür'ü kaçıran kişilerin kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanması için çalışma başlattı.

Geçtiğimiz aylarda da Şanlıurfa'da bir kuyumcu evinin önünde kaçırılmış, polis 300 Bin YTL fidye için kaçırılan kuyumcu Haluk İnci'yi Siverek'in bir köyüne yaptığı operasyonla kurtarırken fidyecileri de yakalamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber