Kabinede internet sitesi modası...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2006 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAKANLAR, HAKLARINDAKİ İDDİALARA SANAL ORTAMDAN CEVAP VERECEK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı bakanları harekete geçirdi. Haklarında çeşitli iddialar ortaya atılan bakanlar, artık kendileri için kurulan özel internet siteleri aracılığıyla bu iddialara cevap verecek.

Eski internet sitesini iptal eden Başbakan Erdoğan yeni site açtı. Erdoğan, şu an yapım aşamasında olan "www.tayyiperdogan.com" adlı yeni internet sitesinin girişinde Türk bayrağını fon olarak kullandı.

Kabinede "internet sitesi" modası başladı. Daha önce "www.rterdogan.org" adlı bir internet sitesi bulunan Başbakan Erdoğan, yeni bir internet sitesi açtı. Erdoğan, "www.tayyiperdogan.com" adlı yeni internet sitesinin girişinde Türk bayrağını fon olarak kullandı. Sitenin girişinde selam veren Erdoğan'ın yapım aşamasında olan internet sitesi üzerinden şu an sadece "Başbakanlık" ve "AK Parti"nin internet sitelerine ulaşılabiliyor. Başbakan Erdoğan'ın talimatı üzerine kabine üyeleri de harekete geçti. Erdoğan, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen başta olmak üzere, diğer bakanlar hakkında da çeşitli iddialar ortaya atılması üzerine her bakanın özel internet sitesini kurarak, iddialara buradan cevap vermelerini istemişti.

Erdoğan'ın "Halk böylece belgeleriyle doğrulara ulaşmış olacak" sözlerinden yola çıkan bakanlar, iddialara cevap vermek amacıyla kendi internet sitelerini kurmaya başladı. Bu çerçevede web sitesi açan bakanlar arasında Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe bulunuyor. Çelik ve Unakıtan haklarında ortaya atılan iddiaları internet siteleri aracılığıyla cevaplarken, bakanlıklarının faaliyetlerine de sitelerinde geniş yer veriyor. Maliye Bakanı Unakıtan'ın "www.kemalunakıtan.com.tr", Bakan Çelik'in "www.huseyincelik.net", Devlet Bakanı Tüzmen'in "www.kursadtuzmen.com", Çevre Bakanı Pepe'nin de "www.osmanpepe.com.tr" adlı internet sitesi bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber