Mersin'de öğrenci, öğretmeni bıçakladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2006 17:12, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Mersin'de bir öğrenci, öğretmenini bıçaklayarak ağır yaraladı. Ağır yaralanan öğretmen hastaneye kaldırılırken, kaçan öğrencinin yakalanmasına çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesinde, öğretmen Cafer Karaoğlan, 11-B sınıfında, bilgisayar dersine girdiği sırada, henüz belirlenemeyen nedenle öğrenci M.E ile tartıştı.

Sınıftan çıkartılan öğrencinin, yeniden dönmesi ve tartışmanın büyümesi sonrasında öğrenci M.E, yanında taşıdığı bıçakla öğretmen Cafer Karaoğlu'nu sağ koltuk altından yaraladı.

Ağır yaralan Cafer Karaoğlan (34), öğretmen arkadaşları tarafından önce sağlık ocağına, daha sonra da ambulansla Mersin Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.

Olaydan sonra firar eden öğrenci M.E'nin yakalanmasına çalışıldığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Bu arada, olaydan sonra, Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy ve Emniyet Müdür Vekili Süleyman Ekizer ile Valilikte toplantı yaptı.

Vali Aksoy, olayın geniş çaplı araştırılması için Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy'a müfettiş görevlendirilmesi talimatını verdi.

Aksoy, yaralı öğretmen Cafer Karaoğlan'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERSOY

Aziz Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanede ziyaret ettiği öğretmen Cafer Karaoğlan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Ersoy, "Karaoğlan'a Vali Aksoy'un geçmiş olsun dileklerini ilettim. Sağlık durumu iyi. İnanıyorum ki en kısa zamanda yeniden aramıza döner" dedi.

Ersoy, gencin "problemli bir öğrenci" olduğunu ve öğretmeninin kendisini sınıftan çıkarması dolayısıyla olayı gerçekleştirdiğini düşündüğünü ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber