Bu hafta hava nasıl olacak?

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 02 Ekim 2006 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Haftanın ilk günleri bazı bölgelerimizde yağış var. Sıcaklıklar yağış alan yerlerde azalacak, çarşamba günü batı bölgelerden başlayarak tüm yurtta artacak. 3 günlük rapor:

Bugün yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.

Hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde azalacak, çarşamba günü batı bölgelerden başlayarak tüm yurtta artacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü üç günün hava tahminini yayınladı. Buna göre; bugün yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Gaziantep, Kilis, Sinop ve Tokat çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.

Yağışların; Doğu Karadeniz'de etkili olması bekleniyor.

Yarın, yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Tokat ve Sivas çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.

Çarşamba günü yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber