Bakan Çubukçu sözünü tuttu, formayı gönderdi

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 09 Ekim 2006 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Nevşehir'deki yetiştirme yurdunda bir çocuğa verdiği forma sözünü tuttu. Ağustos ayında Nevşehir'de bir dizi temaslarda bulunan Bakan Çubukçu, bakanlığına bağlı yetiştirme yurtları ve yuvaları ziyaret etmişti.

Bakan Çubukçu, 2000 Evler Mahallesi'nde bulunan Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaretinde, çocuklardan Batuhan Kentli ile yakından ilgilenmişti. Bakan Çubukçu'nun sıcak ilgisiyle karşılaşan 13 yaşındaki Batuhan, Çubukçu'dan Beşiktaş forması istemişti. Bakan Çubukçu, Ankara'ya döndükten sonra bürokratlarına talimat vererek Batuhan için Beşiktaş forması hazırlattırdı. Arkasına Batuhan'ın ismi yazılan forma, Nevşehir'deki yurda gönderilerek çocuğa ulaştırıldı. Formayla birlikte Batuhan'a bir de not gönderen Bakan Çubukçu, notunda ?Gönderdiğimiz formayı iyi günlerde güle güle kullanmanı temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Ailen ve ülkemiz için hayırlı bir evlat olacağına inancımla sevgi ve saygılarımı sunuyor, gözlerinden öpüyorum? ifadelerini kullandı.

Formasına kavuşan Batuhan Kentli, Bakan Çubukçu'nun yakın ilgisinden ve ismi yazılı Beşiktaş formasını kendisine göndermesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Batuhan'ın kaldığı yurdun müdür vekili Mehmet Camkuru da Bakan Çubukçu'ya kurumu adına teşekkür etti. Çubukçu'nun yurtlarına ziyaretinde çocuklarla sıcak ilişki kurduğunu belirten Camkuru, Bakan Çubukçu'nun Batuhan'ın kendisinden istediği formayı göndermesinin de ayrı bir incelik olduğunu ve kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber