Karacaali İlköğretim Okulu, 2 yılda 14 kupa 22 madalya kazandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2006 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Karacaali Köyü İlköğretim Okulu'nun yıldız kızlar ve erkekler kros takımı son iki yılda okullarına 14 kupa ve 22 madalya kazandırdı.

Sarıgöl İlçesi'ne bağlı 25 kilometre uzaklığındaki Karacaali Köyü İlköğretim Okulu'nun yıldız kızlar ve erekler kros takımı son iki yılda elde ettikleri başarıyla okullarına 14 kupa ve 22 madalya kazandırdı. Okulun atlet öğrencileri Kasım ayı içersinde ilçe ve Manisa'da yapılacak olan ilköğretim okulları arası kros yarışmalarında okullarına yine madalya ve kupa kazandırmak için çalışmalarını ciddi şekilde hazırlanıyor. Öğrenciler, "Bu yıl da madalyaları ve kupaları toplayacağız. Okulumuzun müzesine koyacağız. Bu nedenle azimliyiz" dediler.

Karacaali İlköğretim okulu yıldız kızlar ve erkekler kros takımı son iki yıldır Sarıgöl birinciliğini elinde bulundururken, ferdi koşularda il birinciliği, Manisa büyük kızlarda ve küçük kızlarda il ikinciliği, geçen yıl küçük kızlar ve erkeklerde il birinciliği kazanarak Manisa'yı temsil ettiklerini belirten kros takımının çalıştırıcısı Öğretmen Mustafa Tanrıkulu, "Öğrencilerim, son iki yıldır ilçe birinciliğini ellerinde tutuyorlar, her yarışmayı ayları öncesinden hazırlanmaktayız. Manisa'da tüm ilçelerin katılımıyla yapılan kros yarışmalarında yine son iki yıldır başarılı olmaktayız. Geçen yıl kızlarda ve erkeklerde il biriliğimiz oldu. Manisa'yı temsil ettik. Bu yıl yine aynı arzu içindeyiz. Kupaları ve madalyaları toplamak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber