Demirtaş,Kandil'e gidip 'Bittik, mahvolduk' diye ağladı

Terör örgütü bitti. Kandil'deki ağabeyine giden Demirtaş "Hendek siyasetiniz yüzünden 1 milyon oy kaybettik" dedi. Sur'daki muhtarlar ise hendek kazanların arasında Suriyeliler'in olduğunu söyledi. Güvenlik güçleri de Tel Abyad, Kobani ve Afrin'den gelen 10 kişilik bir terörist timin Sur'a sızdığını belirtti...

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 14 Aralık 2015 09:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Demirtaş,Kandil'e gidip 'Bittik, mahvolduk' diye ağladı

Hainler, sözde öz yönetim ilan edip hendek ve barikatlarla gizlendi. HDP hendekteki teröristlere güvenip vatandaşı seçimde tehdit etti. Ancak bölge halkı, HDP'nin gerçek yüzünü görünce sandıkta tokadı indirdi. 7 Haziran'da Doğan Medya, Paralel Yapı, Nişantaşı, Etiler ve Bebek'in oyları ile barajı geçen HDP, 1 Kasım'da resmen eridi. HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, yüzde 10'luk barajı zor geçince Kandil'le arası gerildi!

FİGEN DE ÇARK ETTİ!

Demirtaş, geçtiğimiz hafta ABD'ye gitti. Türkiye'ye döndükten sonra karayoluyla Erbil'e geçti. Ağabeyi Nurettin Demirtaş'ın da bulunduğu terör yuvası Kandil'e çıktı. Buradaki sözde elebaşılara dert yandı. "Hendek siyasetiniz yüzünden 1 milyon oy kaybettik. Artık halkın desteği yok" dedi. "Sırtımızı PKK'ya ve PYD'ye dayıyoruz" diyen HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ da çark etti. "Hendek biçiminde bir mücadele yöntemini onaylamıyoruz" dedi. Militan bulamayan hainler ise sınır ötesinden terörist getirtti.

KOBANİ VE AFRİN'DEN

Diyarbakır Sur'daki mahalle muhtarları "Biz hendek kazan bomba patlatan kişileri tanımıyoruz. Aralarında Suriye'den gelenler var" dedi. Güvenlik güçleri ise Suriye'nin Kobani, Afrin, Tel Abyad kentlerinden gelen 10 kişilik bir terörist timinin Sur'da bulunduğunu belirtti. Bu gelişme PKK'nın Suriye'deki yapılanması olan PYD'den yardım istediğini de deşifre etti. Sur'daki bir grup esnaf ise şunları söyledi: "Bu kaos ortamını başlatan hendeklerdir. Biz devletimizin yanındayız.

JANDARMA SUR'DA

Diyarbakır Sur'daki operasyonlar hızlandı. Keskin nişancı Jandarma Özel Harekat timleri de dün Sur'a girdi. Özel Harekat polisleriyle birlikte operasyonları genişletti. Öte yandan Sur İlçesi'nin tamamında 80 terörist bulunduğu, bunlardan 15'inin Diyarbakır'ın Lice ve Dicle ilçeleri kırsalından kent merkezine gönderildiği belirtildi. Hainlerin Sur'a 3 ton patlayıcı yığdıkları belirlendi.


200 BİN KİŞİ GÖÇ ETTİ

Terör örgütünün hendekleri, bölge halkını yerinden etti. Sadece Sur'da son 2 ayda 25 bin kişinin farklı semtlere veya il dışına göç ettiği belirtildi. Okulların teröristlerce yakılması nedeniyle de öğrenciler perişan oldu. Başta Sur olmak üzere Mardin Nusaybin ve Şırnak Cizre gibi ilçelerde PKK'nın yol açtığı çatışmalar nedeniyle göç edenlerin sayısı ise 200 bini buldu.

Sur'daki bazı noktalar, teröristlerden temizlendi. Militan bulamayan teröristler, barikatların arkasına cansız mankenleri dizdi. Bu manzara hainlerin içine düştüğü durumu gözler önüne serdi. Güvenlik güçleri, "Terör örgütü PKK artık militan temin edemiyor" dedi.

Selahattin Demirtaş, "Ağabeyim Erbil'de" dedi. Ancak Nurettin Demirtaş, terör yuvası Kandil'e çıkıp teröristlere eğitim verdi. Kardeşi Selo da Kandil'e gitti. Kanlı örgütün sözde yöneticilerine "Hendek siyasetiniz yüzünden bittik" dedi.

MEVLÜT YÜKSEL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber