Koltuk sevdanızı bırakın

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, PKK tarafından kaçırılan asker ve polislerin aileleriyle grup yönetim salonunda bir araya geldi.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 23 Aralık 2015 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Koltuk sevdanızı bırakın

PKK tarafından 94 gün önce kaçırılan Astsubay Semih Özbey'in babası Gürsel Özbey, "Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Ya kendimizi yakacağız ya da bir yerden atacağız. Çocuğum Türkiye Cumhuriyeti'nin karayolunda alıkonuldu" dedi. Asker Müslüm Altıntaş'ın babası Şevket Altıntaş da artık, "laf cambazlığı" ile karşılanmak istemediğini, evlatlarının evine dönmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine vurgu yaptı.

Polis memuru Sedat Yabalak'ın eşi Burcu Yabalak ise 5 aydır eşinden haber alamadığını belirterek, "Eğer bu kadar uzun süreceğini bilseydim, peşine gider dağı taşı delerdim. Benim eşim devletin polisi. Ne yapacaksanız yapın artık, koltuk sevdanızı bırakın. Cumhurbaşkanı ve Başbakanla görüşmek istiyoruz. 1 Rus askeri için neler yaptılar" dedi.

Koşulsuz katkı

Gök, "Türkiye'de terörün sona erdirilmesi açısından da elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber