İBB'ye ait zabıta aracını kundaklayan şahıs yakalandı

Küçükçekmece'de İBB'ye ait zabıta aracını kundaklayan bir şüpheli ile Bağcılar'da ellerinde benzin dolu bidonlar ve cam şişeler bulunan 5 kişi gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2015 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İBB'ye ait zabıta aracını kundaklayan şahıs yakalandı

Küçükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait zabıta aracını kundaklayan bir şüpheli ile Bağcılar'da ellerinde benzin dolu bidonlar ve cam şişeler bulunan 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Küçükçekmece İkitelli Mahallesi'nde İBB'ye ait zabıta aracını benzinle yaktıktan sonra kaçmaya çalışan Halit B. (28) gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, Vatan Caddesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Kısa sürede söndürülen zabıta aracında maddi hasar oluştu.

Öte yandan, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde ekipler, şüpheli 5 kişiyi durdurarak Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptı.

Şüphelilerin ellerindeki poşetlerde 3 bidon içerisinde 15 litre benzin, 17 boş cam şişe, 16 havayi fişek, 1 koli bandı, 1 huni ve çok sayıda plastik eldiven çıktı.

Gözaltına alınan şüphelilerden Kasım C. (18) Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne, Murat D. (17) Sadık A. (17) Zeynel D. (16) ve Fedai D. (13) Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Ayrıca araç kundaklama olaylarının faillerinin bulunması ve araç kundaklamalarının önlenmesi için uzman timlerin kurulduğu öğrenildi.

Bu timlerin kısa süre içerisinde bir çok olayı aydınlatarak çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber