Odanın paralarını hamamda yediler

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 18 Ekim 2006 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya Bakkallar Bayiler ve Kuruyemişçiler Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu ve 6 yönetim kurulu üyesi, Başkan Süleyman Yılmaz'ın yolsuzluk yaptığını iddia ederek, önce suç duyurusunda ardından da basın açıklamasında bulundu. Başkan Süleyman Yılmaz'ı odanın parasını kişisel amaçlarla kullandığını iddia eden Yönetici Veysel Canöz, Yılmaz'ın yanı sıra odaya ait Konbakbay A.Ş.'nin muhasebeciliğini yürüten oğlu Emre Yılmaz'ın da babasıyla işbirliği içinde zimmetine para geçirdiğini iddia etti. Canöz iddiaların delili olarak baba oğlun hamam ve disco sefalarını gösteren fotoğrafları basına dağıttı.

AT YARIŞI OYNADI

Başkan Süleyman Yılmaz'ın odaya kayıtlı cep telefonuyla da kişisel görüşmeler yaptığını söyleyen Veysel Canöz, '5-9 Temmuz 2006 tarihleri arasında eğitim fonuyla gidilen Antalya gezisinde yaşanan uygunsuz şeylere, gözlerimizle şahit olduk. Yılmaz'ın, odaya ait cep telefonu ile 273 kez at yarışı ve bahis oynadığını, uygunsuz bir bayanla 7 bin 500 kontör harcayarak yaptığı telefon konuşmalarını belgeledik. Bütün bu iddialarımızla ilgili belgelerimizi ve fotoğraflarımızı savcılığa ilettik. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk ve tüm delilleri sunduk' diye konuştu.

CEVAP MAHKEMEDE

Oda Başkanı Süleyman Yılmaz ise suçlamaları kabul etmeyerek, Antalya'da yapılan toplantıya, kendisini şikayet eden yöneticilerin de geldiğini belirtti. Yılmaz, 'Veysel Canöz, Konbakbay'ın yönetiminde yer alamadığı için benimle uğraşıyor. Ancak ben, bu iddialarla ilgili cevabı mahkemede vereceğim. Cep telefonundan şans oyununun nasıl oynandığını bilmiyorum. Telefon ilk alındığında bilgi mesajlarına açık olmasını istedik. Bu gelen bilgiler de ücretliymiş. Cep telefonu ile kesinlikle şans oyunu oynamadım. Şirkete ait olan araç ile de şehir dışında yapılan federasyon ve Tekel'in toplantılarına katıldım. Keyfi olarak kullanmadım. Ayrıca sevgilim falan da yok. Cevabımı mahkemede vereceğim' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber