Öğrencisiyle aşk yaşadığı iddia edilen öğretmen açığa alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2006 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde 17 yaşındaki lise öğrencisi ile 4 yıldır aşk yaşadığı iddia edilen öğretmen açığa alındı. Soruşturma çerçevesinde öğrencisi ile aşk yaşadığı iddia edilen öğretmenin eşi ve eşinin görev yaptığı okulun müdür yardımcısı da kaymakamlık tarafından açığa alındı.

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki S.K.'nın, yaklaşık bir ay önce aşk yaşadığı öğretmeni A.A.'dan (Atalay Ağırkan'dan-39) çocuk aldırdığını bazı arkadaşlarına söylemesi üzerine skandal ortaya çıktı. İddiaya göre, S.K., 2002 yılında Yassıhöyük Beldesi İlköğretim Okulu'nda öğrenim görürken, öğretmeni A.A. (39) ile aşk yaşamaya başladı. Öğretmenin, derslerinde fazla başarılı olmayan S.K.'yı ders vereceğini söyleyerek sık sık evinden aldığı ileri sürüldü. S.K. adlı öğrenci ilköğretim okulunu bitirdikten sonra Acıpayam Kız Meslek Lisesi'ne kayıt yaptırırken, öğretmen A.A. da, Dedebağ İlköğretim Okulu'na atandı. Bir süre önce S.K. adlı öğrencinin 4.5 aylık hamile olduğunun ortaya çıkmasının ardından A.A., Ağırkan'ın Kız Meslek Lisesi'nde öğretmen olarak çalışan eşi N.A. (Necmiye Ağırkan) ve Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı A.A.'nın (Arif Akın), geçtiğimiz ay kürtaj için İzmir'de özel bir doktora giderek çocuğu aldırdıkları ileri sürüldü. Olayın duyulması üzerine harekete geçen Acıpayam Kaymakamı Numan Hatipoğlu, idari soruşturma açarak olayı yargıya intikal ettirdiklerini söyleyerek, "İlçemizde, üzücü olan bu olayla ilgili bazı duyumlar aldık. Biz de bu olayla ilgili her türlü araştırmanın yapılması için çalışmaları başlattık ve ilçemizde eğitim öğretim hizmetlerinin aksamasını engelleyerek söz konusu olayı açıklığa kavuşturacağız. Öğretmen açığa alındı, görevinden uzaklaştırıldı" dedi. Hatipoğlu, öğrencinin kürtaj olup olmadığı yönündeki soruya ise adli soruşturma çerçevesinde her türlü çalışmanın yapıldığını söyledi. Acıpayam Cumhuriyet Savcılığı, soruşturma açarak zanlıların ifadelerini aldı.

İddiaya göre S.K.'nın öğretmeni ile isteyerek birlikte olduğunu, kendisinden şikayetçi olmadığını söylediği belirtildi. Öğrencinin ailesi de sanıklardan şikayetçi olmayınca, sanıklar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber