'Diyarbakır raporu Başbakan Davutoğlu'na sunulacak'

Güvenlik güçlerince terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar ve bunların etkilerini yerinde incelemek için Diyarbakır'a giden Özdağ, yetkililerden bilgi aldı - Diyarbakır'daki STK temsilci ve yöneticileriyle de bir araya gelen Özdağ, ziyaretiyle ilgili hazırlayacağı raporu Başbakan Davutoğlu'na sunacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2016 16:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Diyarbakır raporu Başbakan Davutoğlu'na sunulacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, güvenlik güçlerince terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar ve bunların etkilerini yerinde incelemek için Diyarbakır'a gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili hazırlayacağı raporu Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sunacak.

Özdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör örgütüne karşı yürütülen mücadele kapsamında Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerince yapılan operasyonlar ve bunların etkilerini yerinde incelemek için Diyarbakır'a gittiğini ifade etti.

Valilik, il emniyet müdürlüğü, başsavcılık ve baro başkanlığını ziyaret ettiğini belirten Özdağ, sokağa çıkma yasağı ve terörle mücadele operasyonlarının sürdüğü Sur ilçesiyle ilgili son gelişmeler hakkında bilgi aldığını dile söyledi.

Diyarbakır Askeri Hastanesinde tedavi gören yaralı askerleri ziyaret ettiğini anlatan Özdağ, yaralı askerler ile yakınlarına, Başbakan Davutoğlu'nun selamını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini kaydetti.

Özdağ, sokağa çıkma yasağının ve çatışmaların sürdüğü Sur ilçesi yönünden gelen bir kurşunun kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralanarak yoğun bakımda tedavi altına alınan 51 yaşındaki iki çocuk annesi öğretmen Mevlüde Ketani'yi ziyaret ettiğini, Ketani'nin ailesi ve yakınlarına da Başbakan Davutoğlu'nun selamını ilettiğini söyledi.

Diyarbakır'daki sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilci ve yöneticileriyle de bir araya geldiğini kaydeden Özdağ, ziyaretiyle ilgili hazırlayacağı raporu Başbakan Davutoğlu ile önümüzdeki hafta içinde paylaşacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber