Erdoğan makam şoförünü değiştirdi, 'Hiç bir şeyim yok, iyim' dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2006 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan makam şoförünü değiştirdi

Rahatsızlandıktan sonra evinden ilk kez çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisini makam aracında kilitli bırakan şoförü Harun Kandemir'i değil farklı bir şoförü tercih etti.

Kalp krizi geçirerek vefat eden AK Parti Yozgat Milletvekili İlyas Arslan'ın evine taziyeye giden Başbakan Erdoğan, istirahat ettiği evinden bugün ilk kez dışarı çıktı. Erdoğan, saat 06.40'da Arslan'ın Çukurambar'daki evine gitmek için kendisini makam aracında kilitli bırakan şoförü Harun Kandemir'i değil farklı bir şoförü tercih etti. Erdoğan taziye ziyaretini tamamlayarak yine aynı şoförle Subayevlerindeki evine dönmüştü. Erdoğan'ın bugün farklı bir makam şoförü kullanması 'emektar şoförü Harun Kandemir'i değiştirdi mi?' sorusunu gündeme getirdi.

Erdoğan kan şekerinin düşmesi sonucu rahatsızlandığında hemen hastaneye getirilmiş ancak şoförü Harun Kandemir'in anahtarı makam aracının üzerinde bırakarak dışarı çıkması nedeniyle yaklaşık 5 dakika araçta mahsur kalmıştı.

Erdoğan, bulunan bir balyozla uzun uğraşlar sonucu makam aracının camı kırılarak dışarı çıkarılabilmişti. Tüm bu olaylar sonrasında gözler Harun Kandemir'e çevrilmiş ancak Başbakan, emektar şoförünü savunarak bir değişiklik olmayacağını söylemişti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ?Herhangi bir şey yok, gayet iyiyim? dedi.

Erdoğan, geçirdiği rahatsızlık sonrası dinlendiği Subayevleri'nde bulunan özel konutundan öğle saatlerinde ayrıldı ve evinin yakınındaki Aksa Camii'nde Cuma namazı kıldı.

Başbakan Erdoğan, namazın ardından camiden ayrılırken, avluda bulanan vatandaşları eliyle selamladı ve hatırlarını sordu.

Erdoğan, bu arada basın mensuplarının sağlık durumu ile ilgili soruları üzerine, ?Herhangi bir şey yok, gayet iyiyim. Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum. İyi bayramlar? diye konuştu.

Daha sonra makam aracına binerek camiden ayrılan Başbakan Erdoğan'a, caminin karşısında bulunan Toygar Börekçi İlköğretim Okulu öğrencileri yoğun tezahüratta bulundu. Bunun üzerine makam aracını durdurarak öğrencilere el sallayan Erdoğan, ardından konutuna döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber