PKK'lılar Beyaz Show'u bastı/ Video

Beyaz Show'un bu hafta yayınlanan yeni bölümünde stüdyoyu basan Kolektifler "Ayşe öğretmen yalnız değildir" diye bağırınca, Beyazıt Öztürk yeni bir provokasyona izin vermeyerek canlı yayını kesti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ocak 2016 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'dan telefonla öğretmen olduğunu iddia ederek bağlanan Ayşe Çelik'in söyledikleri nedeniyle Türkiye'nin gündemine oturan Beyaz Show, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi.

Yeni yayınlanan bölümde Beyaz, programın hemen başında elini kalbine götürerek, "Beni bilen biliyor" mesajı verdi.

Beyaz'ın elini kalbine götürmesi ve yaptığı açıklamaların ardından salonda alkış tufanı koptu. Stüdyodaki seyirciler, uzun süre ünlü komedyen için tezahüratta bulundu.

KOLEKTİFLER STÜDYOYU BASTI

Programın ilerleyen dakikalarında stüdyoda bulunan, üniversitelerde Suriye'deki sivillere yardım toplanan stantlara saldırılarıyla bilinen Kolektifler grubu, Beyazıt Öztürk'ü protesto etti ve Ayşe Çelik'e destek sloganları attı. Yeni bir provokasyona izin vermeyen Beyazıt Öztürk, canlı yayını kesti.

NE OLMUŞTU?

Beyaz Show'un geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne öğretmen olduğunu iddia ederek Diyarbakır'dan bağlanan Ayşe Çelik isimli kişi "Diyarbakır'da çocuklar ölüyor" demiş, bu sözler Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Siyasetin de gündemi olan Beyaz Show'un yeni bölümü merakla bekleniyordu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber