Şehit polis Bulduk için resmi tören düzenlendi

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit olan polis memuru Ali Bulduk'un cenazesi memleketi Adana'nın Kozan ilçesine uğurlandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2016 11:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit polis Bulduk için resmi tören düzenlendi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan polis memuru Ali Bulduk (35) için tören düzenlendi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törende şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi meslektaşlarının omuzlarında katafalka taşındı. Daha sonra şehidin özgeçmişi okundu, dua edildi. Bu sırada şehidin eşi Melek ve ablası Cennet, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin 6 yaşındaki oğlu Bahadır'ın olup bitenlerden habersiz töreni izledi.

Törenin ardından şehidin naaşı özel harekat polislerinin omzunda cenaze aracına konularak, memleketi Adana'nın Kozan ilçesine gönderildi.

Törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Diyarbakır 2. Birleştirilmiş Hava Harekat Merkez Komutanı Tümgeneral Atilla Darendeli, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan da katıldı.

Şehit polis Ali Bulduk, memleketi Adana'da toprağa verildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber