İstanbul ve Antalya'da silahlı banka soygunu

Antalya ve Avcılar'da bulunan bir banka şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2016 18:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul ve Antalya'da silahlı banka soygunu

Olay, akşam saatlerinde avcılar Reşitpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, bankaya gelen silahlı bir kişi ilk önce banka güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Daha sonra gişeye gelen soyguncu silahla tehdit ettiği gişe görevlisinden yaklaşık 15 bin TL alarak yaya olarak kaçtı. Banka çalışanları durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri banka şubesinde güvenlik önlemi aldıktan sonra parmak izi çalışması yaptı. Güvenlik kameralarını da inceleyen ekipler kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

ANTALYA (İHA) - Antalya'da bir banka şubesindeki güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren soyguncu 2 bin liranın üzerinde parayla kaçarken, ateşlediği silahından seken kurşun bankadaki bir müşteriyi yaraladı. Kaçan soyguncu için polis geniş çaplı operasyon başlatırken yaralı müşteri hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Özgürlük Bulvarı'nda bulunan bir banka şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam mesainin bitmesine az bir süre kala kar maskesi ve silahıyla bankaya giren soyguncu, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Görevlinin silahını da alan soyguncu, banka görevlisinden 2 bin liranın üzerinde olduğu tahmin edilen parayı aldı. Bankadan çıkarken silahla ateş eden soyguncunun silahından çıkan ve seken kurşun, o anda bankada bulunan ve ismi belirlenen bir bayan müşteriyi ayağından yaraladı. İddiaya göre, güvenlik görevlisinin silahını da alarak kayıplara karışan soyguncunun eşkalini belirleyen polis alarma geçti.

Eşkal üzerinden bölgede operasyon başlatan polisin çalışması devam ediyor. Yaralanan kadının ise olayın ardından çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastanede tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber