Marmaris'te annesinin cesediyle bir hafta aynı evde yaşadı

Vatandaşların 'evden kötü kokular geliyor' ihbarıyla eve gelen polis ekipleri, 81 yaşındaki Leman Karayel'in çürümüş cesediyle karşılaştı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 24 Ocak 2016 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Marmaris'te annesinin cesediyle bir hafta aynı evde yaşadı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, alkol bağımlısı ve akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen 51 yaşındaki Okan Gülşen , aynı evde oturduğu annesi Leman Karayel'in ( 84) cesedi ile bir hafta yaşadı.

Komşuların haber vermesiyle daireye giren polis ekipleri yaşlı kadının çürümüş cesediyle karşılaştı. Okan Gülşen'in polise ve savcı incelemesi sırasında rahat tavırları dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre olay, Marmaris İlçesi Çıldır Mahallesi 105 sokak 46 numarada bulunan Zeki Onay Apartmanı'nın birinci katındaki 3 numaralı dairede meydana geldi.

Alkol bağımlısı ve akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen Okan Gülşen(51) annesi Leman Karayel(84) ile kiraladıkları evde beraber yaşıyordu.

Apartmanda kötü kokular gelmesi üzerine vatandaşlar polis 155 ihbar hattını aradı. Mahalleye gelen polisler daireye girdiğinde yatakta Leman Karayel'in çürümüş cesedi ile karşılaştı.

Polis Olay İnceleme ekipleri, Nöbetçi Savcı ve Adli Tıp Doktoru cesette yaptıkları ilk incelemede darp ve cebir izine rastlamadı. Yapılan inceleme de Leman Karayel'in bir hafta önce öldüğü tespit edildi.

Ceset, incelenmek üzere özel cenaze aracıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis tarafından bilinen alkol bağımlısı ve akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen Okan Gülşen, nöbetçi savcı talimatıyla Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.

Polis, şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlattı. (İHA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber