'Hapishanelerde 176 bin mahkum var'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: - "Cezaevlerinin yaptığı açıklamaya göre hapishanelerde 176 bin mahkum var. Bu neyi gösteriyor? Hapishaneler suçlularla doldu taştı. Mevcut düzen suçlu üretiyor"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2016 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Hapishanelerde 176 bin mahkum var'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Hamdi Yıldırım, "Cezaevlerinin yaptığı açıklamaya göre hapishanelerde 176 bin mahkum var. Bu neyi gösteriyor? Hapishaneler suçlularla doldu taştı. Mevcut düzen suçlu üretiyor" dedi.

Yıldırım, bir otelde gerçekleştirilen partisinin il divan toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'nin çok kritik bir süreçten geçtiğini belirtti.

Türkiye'de suç oranının arttığını savunan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Cezaevlerinin yaptığı açıklamaya göre hapishanelerde 176 bin mahkum var. Bu neyi gösteriyor? Hapishaneler suçlularla doldu taştı. Mevcut düzen suçlu üretiyor. Bu rakam 15 gün önceki açıklandı. 15 bin kişi ranzada çift kişi yatıyor. 18 milyon evladımız karnelerini almış. Peki bu evlatlarımızın ahlak ve maneviyatları ne durumda? Okullarımızın hali ne durumda? Seçimden sonra bir buçuk milyon kardeşimiz batı bölgelerine göç etmiş. Neden? Güneydoğuda düşük yoğunlukta bir savaş devam ediyor. Bütün bu durumların ilacı Saadet Partisidir" diye konuştu.

Yıldırım, Saadet Partisine ülkenin sorunlarının düzeltilmesi için büyük görevler düştüğünü vurguladı.

Yıldırım, şunları kaydetti:

"Değerli kardeşlerim ülkemizin durumu ortada dünyanın durumu ortada. Peki biz Saadet Partisi olarak ne yapıyoruz? Geçtiğimiz ay içerisinde il başkanları ve il müfettişlerimizi iki günlük kampa aldık. Ayrıca genel idare kurulumuzun tamamına iki günlük bir kamp çalışması yaptık. Ülke meselelerini masaya yatırdık. Ankara'da genel merkezimizin hemen arkasında büyük bir eğitim merkezini satın alıyoruz. Orada hem hafta içi hem hafta sonu üçer günlük kampa alıyoruz. Seçime kadar olan dönemde tüm teşkilatlarımızı eğitimden geçireceğiz. Ülkemizin bulunduğu bu durumdan, eğitim camiamızın ahlak ve maneviyat yoksunluğu durumundan kurtulması için Saadet Partisine çok büyük iş düşüyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber