Doktor ve kızına gasp şoku

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 30 Ekim 2006 06:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beşiktaş 1. Levent Engin Sitesi otoparkında meydana gelen olayda, Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde doktor olarak çalışan Pınar Ay (36), 4 yaşındaki kızı Ekin Ay'ı da yanına alarak evinden çıktı. Kızıyla sitenin otoparkına giden Ay, binmek için otomobiline yöneldi. Bu sırada kimliği belirsiz 2 kişi, Ay ve yanındaki kızına ellerindeki silahı doğrultarak, araca binmelerini istedi.

Ay ve kızını da otomobile zorla bindiren silahlı şahıslar, siteden hızla ayrıldı. Arnavutköy'e geldikleri sırada Ay ve kızı Ekin'i araçtan dışarı atan silahlı şahıslar, kaçarak kayıplara karıştı.

HEMEN POLİSE KOŞTU

Yaşadıkları karşında kısa süreli bir şok geçiren Ay, kızını annesinin evine bıraktıktan sonra Levent Polis Merkezi'ne gelerek şikayette bulundu. Merkezde ifadesi alınan Ay, eşkal tespiti için Beşiktaş Araştırma Şubesi'ne götürüldü. Basın mensuplarını karşısında gören Ay, yüzünü saklamaya çalıştı. Bunun üzerine polisle basın mensupları arasında bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından içinde Ay'ın bulunduğu polis aracı hareket etti. Bu sırada geri giden araç kaldırıma çarparak kaza yaptı. Ay, başka bir araçla Beşiktaş Araştırma Şubesi'ne götürüldü. Polis olayla ilgili iki zanlıyı yakaladı. Zanlıların oruşturması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber