Trafik polisine kaza şoku

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 30 Ekim 2006 23:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde, trafik kazasına rapor düzenlemek için acil servise giden trafik polisi Ahmet Mert kötü bir sürprizle karşılaştı. Sedyede yatan yaralının ablası Hava Topçu olduğunu gören Mert, gözyaşlarına boğuldu.

Gebze'den Güzeltepe Akseköy yönüne giden 41 yaşındaki İsmail Turan yönetimindeki 34 LR 066 plakalı otomobil, yoldan karşıya geçmeye çalışan 41 yaşındaki Hava Topçu'ya çarptı. Ağır yarlanan Hava Topçu, kendisine çarpan otomobilin sürücüsü tarafından Gebze Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza ihbarını alan Gebze Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaralının ve sürücüsünün Gebze Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde olduğunu öğrenince Trafik Büro Amirliği motorize ekiplerde görevli Ahmet Mert'i telsizle anons ederek kaza ile ilgili tutanak tutması için hastaneye gönderdi.

Acil servise gelen trafik polisi Ahmet Mert kaza ile ilgili araştırma yaparken sedyede yatan kişinin ablası olduğunu fark etti. Bir anda şok alan Ahmet Mert gözyaşlarını tutamayarak hüngür hüngür ağladı.

Ahmet Mert hastane polisi ve vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken hayatı tehlikesi bulunan Hava Topçu, ilk müdahalenin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Sürücü İsmail Turan gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber