Okulda tecavüz dehşeti

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 31 Ekim 2006 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÜMRANİYE'DE yaşanan tecavüz olaylarına bir yenisi daha eklendi. Tedirgin olan aileler çocuklarını okula kendileri götürmeye başladı

Bir ilköğretim okulunun 8. Sınıf öğrencisi 14 yaşındaki N.G. okul çıkışında 12 ve 13 yaşındaki iki sınıf arkadaşı tarafından sıkıştırıldı. Ö.K. ve O.Y., N.G'nin yanına gelerek birlikte yürüdüler. 2 arkadaş sonra N.G'yi tehdit edip cadde üzerindeki inşaata girmek için baskı yaptı.

Korkup inşaata girmek zorunda kalan N.G.'nin üzerindeki giysiler, Ö.K. tarafından yırtarcasına çıkartıldı. Korkudan bir şey yapamayan kız, erkek arkadaşlarının cinsel tacizine uğradı. 2 öğrenci N.G.'nin çığlığı üzerine korkarak kaçtı.

OYUNMUŞ GİBİ ANLATTILAR

Şok geçiren küçük kız okul formasını giyip çantasını da alarak evine döndü. Korkudan ailesine hiç bir şey anlatamadı. Ertesi gün de kendisine tecavüz eden öğrencilerle birlikte aynı sınıfta derse girdi. Çirkin olay, tenefüse çıkan iki erkek öğrencinin yaptıklarını bir oyunmuş gibi arkadaşlarına anlatmasıyla ortaya çıktı.

Küçük kız ağlayarak öğretmenine gitti ve olanları öğretmenine anlattı. Bunun üzerine okul müdürü durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Jandarma O.Y.'yi yakalayıp gözetim altına alırken kaçan Ö.K.'yi de saklandığı evde buldu. Yaşlarının küçük olması nediniyle direk savcılığa gönderilen iki erkek öğrencinin ifadeleri burada alınırken kız öğrenci de kontrol için hastaneye sevk edildi. Gülbüz Ailesi kızlarının tecavüz olayını güvenlik güçlerinden öğrenirken sinir krizi geçirdi.

ÖĞRENCİLERDEN BİRİ TUTUKLANDI

Ö.K. çıkarıldığı mahkemede tutuklanıp cezaevine gönderilirken kendisine yardımcı olan O.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. N.G. ise psikolojik tedaviye alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber