Oger Telecom sabit ücrete zam istiyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 02 Kasım 2006 08:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

tiğimiz aylarda telefon görüşmelerinin ucuzlayacağını duyuran Oger Telecom, yılın ilk yarısında şirketin kârının yüzde 12 düşmesinin ardından zamlı tarife için harekete geçti. Yönetimdeki altın hisse ve kamu temsilcileri ile Oger yönetimi arasında gerginliğe neden olan zam girişiminde, son sözü Telekomünikasyon Kurumu söyleyecek.

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, geçen nisanda telefon görüşmelerinin ucuzlayacağını ve yeni tarifelerin Telekomünikasyon Kurumu'ndan (TK) onay beklediğini bildirmişti. Ancak tarifelerin TK'ya ulaşmadığı ortaya çıktı. İndirimli tarifenin TK'ya ulaşması beklenirken, Oger yönetimi telefon görüşme ücretlerinin artırılması konusunu yönetim kuruluna taşıdı.

Yönetimde yer alan 4 kamu temsilcisinin sabit ücretlerin artmasını da öngören yeni düzenlemeye karşı çıktığı öğrenildi. Ancak Oger yönetiminin zamlı tarife kararından vazgeçmediği ve TK'ya sunmak üzere tarife çalışması yaptığı belirtildi. Bu arada Oger yönteminin sadece kamu temsilcileri ile değil personel ile de sıkıntıları olduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber