Altındağ ilçe milli eğitim müdiresinden cevap

Eğitim Bir Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Levent Köse Altındağ ilçe mili eğitim müdiresiyle ilgili iddialarda bulunmuştu. İddiaların muhatabı ilçe müdürü bir açıklama yaparak cevap verdi.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 15 Şubat 2016 18:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Altındağ ilçe milli eğitim müdiresinden cevap

Altındağ ilçe milli eğitim müdürü, Eğitim Bir Sen 2 Nolu şube başkanının iddiaları için bir açıklama yaptı işte o açıklama

EĞİTİM BİRSEN 2 NOLU ŞUBENİN AÇIKLAMASINA CEVAPTIR

Hepimiz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çalışan 657 ye tabi memurlarız. Sayın Bakanımızın emri ile atanmış ve görevimi layıkı ile yapmakta olan bir ilçe milli eğitim müdürüyüm. Sendikaya da 2005 yılında üye olmuş hatta 2007 ile 2009 yılları arasında Mamak yönetimin de çalışmış birisiyim. İlk ve tek sendikam Eğitim Bir-Sen olmuş, İlçe müdürleri sendikaya üye olamayacağı için atanma tarihim itibari ile sendikadan ayrıldım. Kendisi sırasıyla Eğitim-sen ,Türk eğitim-sen ,Eğitim bir-sen'e üye olmuş bir kişi beni sendika düşmanı ilan etmesinin altında çok şey aramak gerekir. Kendisinin bitmek bilmeyen ve kabul edilemez isteklerine boyun eğmediğimiz için bu tür davranışlar göstermekte ve amirim bakanlık değil sanki sendikanın şube başkanı gibi tavırlar sergilemektedir. Bahsettiği kursla ilgili ilçemizden olumsuz bir yazı çıkmamış hatta sendika yönetiminden Gökhan Özdemir Şube müdürümüzü arayarak yazıyı sormuştur. Şube müdürümüz yazının bugün çıkacağını, problem olmadığını ifade etmesine rağmen kasıtlı olarak üyelere sms yoluyla ve sendikanın sayfasından yanlış bilgi verilmiştir. Bu yolla şahsımla ilgili karalama kampanyası başlatılmıştır . Benimle sendika ve personelimiz arasında sorun varmış gibi bir algı oluşturmak istenmiştir. İlçede asıl huzursuzluk çıkaranların ve bu yolla güç sağlamaya çalışanların kimler olduğunu herkes bilmektedir. Diğer bütün yazılanlar gerçeği yansıtmamaktadır. Ben sendikanın şube başkanının memuru değil, bakanlığın memuruyum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


EĞİTİM BİR SEN 2 NOLU ŞUBE BAŞKANININ AÇIKLAMALARI

Eğitim Bir Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Köse, Altındağ İlçe Mili Eğitim müdiresinin, sendikalarının talebini kasıtlı olarak beklettiğini iddia etti.

Açıklamada ayrıca müdirenin, bir programda bayan öğretmenin sadece ön koltukta oturduğu için soruşturmaya tabi tutulması ile devletin imkanlarını kullanarak 1. dönem yüksek lisans programına devletin özel aracı ve şoförüyle gitmesi de kınandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber