Bar cinayetine indirimli 18 yıl

Adana'da bir barda meydana gelen silahlı kavgada Abdullah Heybeli'yi (30) öldürmekten yargılanan Mehmet Arif Kumaçar (21) 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Şubat 2016 07:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Bar cinayetine indirimli 18 yıl

SALİH ÜÇTEPE Adana DHA

Bir barda konsomatris olarak çalışan Yeliz Y. (27) ile Şefika K. (30), birbirlerine hakaret içerikli mesaj attı. 13 Kasım 2014'te meydana gelen olayda Yeliz Y. sevgilisi Tuncay Düğer ve arkadaşı Abdullah Heybeli ile bara geldi. İki kadın arasında çıkan kavgaya bar sahipleri müdahale etti. Bar çalışanlarından Mehmet Arif Kumaçar Heybeli'yi tabancayla öldürdü. Kumaçar, Yaşar Toğuç, Hayrettin Toğuç ile Cebbar Aran hakkında ömür boyu, Şevki Kayapınar hakkında 5 yıla kadar hapis, Şefika K. ile Yeliz Y. hakkında yaralama ve hakaret suçlarından 5'er yıl, Tuncay Düğer hakkında ise tehdit suçundan 7 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Mahkeme heyeti, Kumaçar'a tahrik indirimi uygulayarak cezasını 18 yıla düşürürken, Yeliz Y.'ye 17 ay, Şefika K.'ye ise 5 ay hapis cezası vererek hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi. Diğer 4 sanık beraat ederken firari olan Tuncay Düğer'in dosyası ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber