Öğretmen av tüfeğiyle intihar etti

Çağlayancerit Aksu Ortaokulu'nda görev yapan öğretmen Sabri Keskin, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Keskin'in av tüfeğiyle intihar ettiği öğrenildi

Haber Giriş : 25 Şubat 2016 13:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmen av tüfeğiyle intihar etti

Çağlayancerit Aksu Ortaokulu'nda görev yapan öğretmen Sabri Keskin, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Keskin'in av tüfeğiyle intihar ettiği öğrenildi.

Çağlayancerit'in Aksu Mahallesi'nde bulunan Aksu Ortaokulu'nda görev yapan Fen ve Teknoloji Bilimleri Öğretmeni Sabri Keskin, dün akşam saatlerinde, kendi evinde intihar etti.

Yaklaşık 3 yıldır Çağlayancerit Aksu Ortaokulu'nda görev yapan Keskin okula gitmeyince komşuları, evine bakmak istedi. Eve geldiklerinde ise korkunç manzarayla karşılaştılar. Keskin'i başından vurulmuş şekilde gören komşuları, jandarmaya haber verdi. Aslen Adanalı olduğu bilgisine ulaşılan 29 yaşındaki Fen ve Teknoloji Bilimleri Öğretmeni Keskin'in neden intihar ettiği şimdilik bilinmiyor. Bekar olan genç öğretmen Sabri Keskin'in psikolojik sorunları olduğu, intihar etmeden önce bir de not bıraktığı ifade ediliyor. Kendine ait av tüfeği ile intihar eden Keskin'in cenazesi, olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: marasbugun.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber