Üniversite öğrencisinin cesedi bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2006 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üniversite öğrencisinin cesedi 15 saat sonra bulundu

AFYONKARAHİSAR'da dün akşam üzeri kaldığı yurda dönen üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Enes Akdağ'a çarpan bir araç ölümüne neden oldu. Araç sürücüsünün kazayı haber vermeden kaçması nedeniyle Akdağ'ın bankete savrulan cesedi karanlıkta fark edilemedi. Öğrencinin cesedi sabah bulunurken, polis ve jandarma, kimliği belirsiz sürücüyü arama çalışması başlattı.

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Resim ve Konstrüksiyon Bölümü'nde okuyan Enes Akdağ, dün akşam üzeri Afyonkarahisar- Eskişehir karayolunun kenarındaki Ahmet Necdet Sezer Kampusü'nde bulunan öğrenci yurduna gitmek için şehirlerarası yoldan karşıya geçmek istedi. Bu sırada yolda hızla seyreden bir araç öğrenciye çarptı. Enes Akdağ, çarpmanın şiddetiyle bankete yuvarlandı. Araç sürücüsü kazayı haber vermeden olay yerinden kaçtı. Yolun karanlık olması nedeniyle gelip geçenler de kenarda yatan Akdağ'ın cesedini göremedi.

Bu sabah yol kenarında yürüyen bir vatandaş, üniversite öğrencisinin cesedini tesadüfen görüp polise haber verdi. Olay yerinde cumhuriyet savcısı ve polisler tarafından incelenen Akdağ'ın cesedinin katılaşmış olmasından yola çıkılarak tahmini kaza saatini belirleyen polis ve jandarma, kaza yerinde bir otomobil aynası ile far camı kırıkları buldu. Kimliği belirsiz sürücüyü arama çalışmaları başlatıldı.

Enes Akdağ'ın Bursa'da oturan ailesine acı haberi de polis verdi. Ceset, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber