Kız arkadaşını dövdüğü iddia edilen doktora gözaltı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde kız arkadaşını dövdüğü iddia edilen pratisyen hekim gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Mart 2016 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kız arkadaşını dövdüğü iddia edilen doktora gözaltı

Özge CERRAH

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde sağlık teknisyeni 25 yaşındaki Yekbun M., erkek arkadaşı pratisyen hekim 29 yaşındaki Faruk K.'nın kendisini dövdüğünü iddia ederek, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Dr. Faruk K., verdiği ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi'nde 4 Mart tarihinde meydana gelen olayda, Dr. Faruk K., iddiaya göre kendisiyle aynı hastanede sağlık teknisyeni olarak görev yapan kız arkadaşı Yekbun M.'yi yaşadıkları tartışmanın ardından dövdü.

Yüzünden yaralanan Yekbun M., evden çıktıktan sonra aradığı bir arkadaşının yardımıyla özel bir hastaneye gitti. Yapılan muayenede Yekbun M.'nin burnunun kırıldığı ve göz çevresine aldığı darbeler nedeniyle şişme, morarma ve açılma olduğu tespit edildi. Sol göz çevresine 8 dikiş atılan Yekbun M., bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yekbun M.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Dr. Faruk K., karakolda verdiği ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı. Dr. Faruk K., suçlamaları kabul etmedi, kendisinin şiddet uygulamadığırı söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Yekbun M., geçen yıl Haziran ayında yüzmek için girdiği denizde kaybolduğunu düşündüğü erkek arkadaşı Dr. Faruk K. için sahilde saatlerce gözyaşı dökmüştü. Genç doktor, denize girdiği bölgenin yaklaşık 200 metre uzaklığındaki kayalıklarda dinlenirken bulunmuştu. Dr. Faruk K. sandalla sahile getirilmiş, Yekbun M., erkek arkadaşına sarılarak sevinç gözyaşı dökmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber