Üniversiteli genç kız kalbine yenildi

İSTANBUL'daki Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1'nci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Minel Selvili, kaldığı yurtta kalp krizinden yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Mart 2016 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversiteli genç kız kalbine yenildi

Minel'in ölüm haberi, Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde yaşayan ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Tabutuna gönül verdiği Fenerbahçe'nin forması konulan Minel Selvili, gözyaşları içinde Kapaklı'da toprağa verildi.

Edirnespor altyapısında basketbol oynayan Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1'nci sınıf öğrencisi Minel Selvili'ye telefonla uzun süre ulaşamayan anne Fatma Türkan Selvili, İstanbul Ataşehir'deki kızının kaldığı apart daireye gitti. Yurt görevlileri ile genç kızın odasına çıkan anne Selvili, kızı Minel'i ranza üzerinde hareketsiz yatarken buldu. Gelen sağlık ekipleri ise Minel Selvili'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Anne Selvili ise sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Minel Selvili'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede genç kızın vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadı. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Minel Selvili'nin cenazesi, ailesi tarafından teslim alındıktan sonra Kapaklı'ya getirildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Selvili ailesinin iki çocuğundan biri olan Minel için Kapaklı Merkez Camiinde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, Kapaklı Belediye Başkanvekili Bakser Öztürk, Minel'in ailesi, yakınları, öğrenci arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada anne Fatma Türkan, baba Ergül ve kardeşi Erdem Selvili'yi yakınları teselli etmeye çalıştı. Genç kızın tabutunun başına ise gönül verdiği Fenerbahçe'nin forması konuldu. Minel, kılınan cenaze namazının ardından Kapaklı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şaban KARDEŞ/KAPAKLI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber