Ankara Valisi, emniyet müdürü Karaaslan ile görüştü

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan eski Van İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Mart 2016 20:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara Valisi, emniyet müdürü Karaaslan ile görüştü

Kabulünden dolayı Vali Mehmet Kılıçlar'a teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan; "Ankara'da yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için görev arkadaşlarıyla birlikte Sayın Valimizin de desteğiyle özveriyle çalışacaklarını" ifade etti.

İl Emniyet Müdürü Karaaslan'ı kabulünde konuşan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da, emniyet görevlileri tarafından halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan tüm tedbirlerin kararlılıkla uygulamaya konulduğunu söyledi.

Terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize sabır ve başsağlığı dileyen Vali Kılıçlar, halkımızın basireti ve engin sağduyusu ile Devletimizin ortaya koyduğu kararlı mücadele karşısında terör örgütlerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını sözlerine ekledi.

Kamuoyunda özellikle ilimizde yaşanan hain terör saldırısı sonrasında oluşan hassasiyeti de kullanarak bazı basın ve yayın organları ile sosyal medyada halkımızı korku ve endişeye sevk edebilecek tarzda haber ve paylaşımlar yapıldığına değinen Vali Kılıçlar, vatandaşlarımızın bu tür paylaşımlara itibar etmemelerini istedi. Vatandaşlarımızın, sadece resmi makamlar tarafından yapılan açıklamaları dikkate almalarının kötü niyetli bu tür paylaşımların arkasındaki çabaları da boşa çıkaracağını söyledi.

Vali Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Karaaslan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber