Hafta sonu güneşli geçecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2006 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hafta sonunda yurdun büyük bir bölümü güneşli ve açık geçecek. Karadeniz'de ise yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının da mevsim normalleri civarında, güney ve batı kesimlerde üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Yarın ve hafta sonunda Güney ve Batı bölgeler az bulutlu olacak. Kuzeydoğu kesimleri ise yağışlı geçecek.

Önümüzdeki 3 gün boyunca bölgelerimizde beklenen hava durumları şöyle olacak;

Yarın: Yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı çok bulutlu, Orta Karadeniz Kıyıları, Doğu Karadeniz ile Kars ve Ardahan çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Yağışların, Doğu Karadeniz Kıyılarında etkili olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in İç Kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.Sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç kesimlerinde yoğun olmak üzere sis görüleceği tahmin ediliyor.

Cumartesi: Yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı çok bulutlu, Orta Karadeniz Kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun Kuzeyi ile Van, Hakkari, Tokat ve Sivas çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Yağışların; Doğu Karadeniz Kıyılarında etkili olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in İç Kesimleri, Doğu Anadolu'nun Kuzeyi ile Van, Hakkari ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara ile yurdun iç kesimlerinde yoğun olmak üzere sis görülecek.

Pazar: Yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz Kıyıları ile Ardahan çevreleri yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Yağışların, Doğu Karadeniz Kıyılarında yağmur ve sağanak, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber