Cezaevi atölyesinde moda ayakkabılar üretiliyor

Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumu deri atölyesinde çalışan hükümlüler, cezaevlerindeki infaz ve koruma memurları ile askerlerin kullandığı botların üretiminin ardından, modayı takip ederek yeni model ayakkabı yapımına geçti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2016 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cezaevi atölyesinde moda ayakkabılar üretiliyor

KEMAL KARADAĞ

Adalet Bakanlığı İş Yurtları Kurumu Daire Başkanlığına bağlı Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumundaki deri atölyesinde çalışan hükümlüler, cezaevlerinde görev yapan infaz ve koruma memurları ile askerlerin kullandığı botların üretiminin ardından, modayı takip ederek yeni model ayakkabı yapıyor.

Cezaevi Müdürü Ayhan Çapacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ayakkabı ve çanta üretiminin gerçekleştirildiği deri atölyesindeki çalışmaları anlattı.

Cezalarını tamamlayan hükümlülerin deri atölyesinde çalışarak meslek öğrendiklerini belirten Çapacı, atölyede infaz ve koruma memurları, köy korucuları ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki askerlerin botlarının üretiminin yapıldığını ifade etti. Çapacı, ayrıca erkek ayakkabı üretiminde de çeşitliliğe giderek yeni ürünler sunduklarını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber