İstanbullular yine yolda kaldı...

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 20 Kasım 2006 11:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbullular bu sabah trafikte yine sıkıntılı saatler geçirdi. Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte her iki köprüde yaşanan yoğun pazartesi trafiğine, bir de köprü ve yol çalışmaları ile kapatılan şeritler eklenince, trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Gerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü geçebilenler, gerekse Maslak'taki sıkışıklıktan kurtulanlar önlerinde 'açık bir yol' beklerken, daha büyük bir keşmekeşin içine düştüler.

Avrupa Yakası'nda Mahmutbey Köprüsü'deki yol çalışması nedeniyle oluşan uzun araç kuyruğu, Okmeydanı Sapağı'na kadar ulaştı. Araçlar bu uzun mesafeyi neredeyse durmak üzere olan trafikte aşmaya çalıştı.

Tekstilkent'in önündeki köprü çalışması nedeniyle azaltılan şeritler de bu bölgedeki trafikte yoğunluğa neden oldu.

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NDE PROTESTO

E-5 teki yol çalışmaları nedeniyle Anadolu Yakası'nda da özellikle Kadıköy - Göztepe - Altunizade bölgesinde sabah saatlerinde kilitlenmeler oluyor. Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar'daki evinden Dolmabahçe'deki çalışma ofisine geçişi sırasında köprüye giden bir şeritin kapatılması da bu sabah o bölgede sıkıntıya neden oldu. Bir çok araç sahibinin, Başbakan'ın geçişi sırasında korna çalarak durumu protesto ettiği görüldü.

İstanbullular saatler süren 'mücadelenin' ardından iş yerlerine ulaşabildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber